وب سایت گردشگری هستی گشتوب سایت گردشگری هستی گشت

با انجام عمل ثبت نام تمامی قوانین و مقررات مربوط به وب سایت هستی گشت را می پذیرم

در حال حاضر عضو هستید؟

وب سایت گردشگری هستی گشتوب سایت گردشگری هستی گشت
فراموشی رمز عبور ؟

آیا یک حساب کاربری ندارید؟

ویزا کانادا

ویزا کانادا

مدارک ویزا :

* ۱ قطعه عکس ۳,۵ * ۴,۵ رنگی زمینه سفید

* اصل پاسپورت با حداقل ۲ سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

* ترجمه شناسنامه و سند ازدواج ( در صورت همراهی فرزندان حتماً گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود) o تکمیل فرمهای اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر کدام از متقاضیان

* مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک ، گردش شش ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.

* گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلان

* ترجمه مدارک شغلی (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه دو فیش حقوقی آخر ، و ترجمه حکم کارگزینی برای کارمندان؛ ترجمه روزنامه رسمی »آگهی تأسیس« شرکت و آگهی تصمیمات و تغییرات و لیست حقوق و بیمه کارکنان و برگه های مالیاتی و گردش شش ماهه حساب شرکت برای کارفرمایان ، کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی برای تجار ، پروانه دائم طبابت و پروانه مطب و دانشنامه برای پزشکان ، پروانه نظام مهندسی و یا جواز ساخت برای مهندسین ، پروانه بهره وری برای کارخانه داران ، جواز کسب برای کاسبان ، ترجمه حکم بازنشستگی و فیش مستمری بگیری برای بازنشستگان و … )

* تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از مسافران

توجه داشته باشید که همه مدارک ترجمه شده باید مهمور به مهر های دادگستری و وزارت امور خارجه باشند.

۴ تا ۵ هفته

۱۵۰۰ $