ویزای شنگن

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

مدارک ویزا :

*۱ قطعه عکس ۳,۵ * ۴,۵ رنگی زمینه سفید

*اصل پاسپورت با حداقل ۲ سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

*ترجمه عقدنامه در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

*پرینت گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی به همراه تمکن مالی به لاتین

*ترجمه اسناد ملکی و تجاری

*گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلان

*ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – روزنامه رسمی – جواز کسب – پروانه بهره برداری – پروانه نظام مهندسی – پروانه مطب – حکم کارگزینی یا بازنشستگی و … )

* تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از مسافران

قیمت

€ ۱۴۰۰